Alzheimer Café ‘(Op)nieuw geleerd, oud gedaan’

Aanstaande donderdag is er weer een Alzheimer Café bij OCL Het Waterland. Het thema van deze bijeenkomst is `(Op)nieuw geleerd, oud gedaan’. Gastspreker is Ruud Dirkse, directeur van zorginnovatiebureau DAZ en schrijver van het boek “Had ik het maar geweten”. Dat boek gaat in op het lerend vermogen van mensen met dementie. Dirkse zal over dit werk vertellen en aan de hand van voorbeelden uit de praktijk, laten zien dat mensen met dementie oude dingen weer opnieuw kunnen leren en dat mensen met dementie zelfs dingen kunnen leren die zij voor dat de dementie begon, nog niet konden. Ook is er ruimte voor vragen. Het Alzheimer Café is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. De leiding is in handen van Joke Vos en Martine Heruer. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. OCL Het Waterland, ligt aan Boerhaavelaan 345.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×