Politie zoekt man die meisjes aanreed

De politie is op zoek naar een man die gisterochtend twee meisjes aanreed. Hij reed rond 08.00 uur met zijn auto over de Anne Weber-Van Bosselaan en zag bij het zebrapad twee fietsende meisjes van 12 en 13 jaar over het hoofd. Na de aanrijding stapte hij even uit om één van hen te helpen. Daarna reed hij verder zonder zijn persoonsgegevens bekend te maken. De twee fietsers hebben zich door de huisarts laten behandelen. De politie onderzoekt de zaak en wil graag spreken met getuigen en de man in de auto. Het gaat om een man met zwart haar, die vermoedelijk tussen de 30 en 40 jaar oud is. Hij reed in een grijze auto, waarschijnlijk een Volkswagen. Deze man en eventuele getuigen kunnen bellen met 0900-8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×