Foto: PR Boerhaave.

Salon Boerhaave over relatie bio-kunst met natuurwetenschappen

Aanstaande woensdag staat Salon Boerhaave in het teken van de relatie van bio-kunst met de natuurwetenschappen. Robert Zwijnenberg zal deze nieuwe vorm van kunst met levend materiaal toelichten. Deze kunstvorm werpt filosofische, ethische, wetenschappelijke en culturele vragen op, over onder andere de relevantie ervan voor de biologische en geesteswetenschappen. Prof. Dr. Robert Zwijnenberg is hoogleraar Arts and Science Interactions en directeur van het Arts and Genomics Centre van de Universiteit Leiden. Hij is verbonden aan de Faculteit der Geesteswetenschappen, en School voor Kunstgeschiedenis, met de leeropdracht Theorie van de moderne beeldende kunst. De Salon duurt van 16.30 tot 17.30 uur. Meer informatie staat op www.museumboerhaave.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×