Tentoonstelling ‘Oorlog en Kinderen’ bij De Bakkerij

In de ruimte van Diaconaal Centrum De Bakkerij is vanaf woensdag 20 februari de tentoonstelling `Oorlog en Kinderen’ te zien. Deze tentoonstelling bestaat uit een aantal schilderijen van kinderen in oorlogssituaties. Ze zijn gemaakt door mevrouw Latife Ugur, die via deze schilderingen aandacht vraagt voor het schrijnende lot van deze kinderen. Mevrouw Ugur is vier jaar geleden gestart met haar schilderscarrière en heeft inmiddels twee jaar scholing achter de rug. Tot voor kort was haar werk te zien in tentoonstellingen van meerdere kunstenaars. Het werk wordt ook te koop aangeboden. De opbrengst komt grotendeels ten goede aan kinderen die het geweld in Syrië zijn ontvlucht. De tentoonstelling wordt op 20 februari om 17.00 uur geopend. Belangstellenden zijn daarbij welkom.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×