Winterkouderegeling weer van kracht voor dak- en thuislozen

Regelmatig is de winterkouderegeling van kracht voor de regio Hollands Midden. De gemeente Leiden werkt hier ook aan mee, samen met GGD, maatschappelijke opvang en de politie. Alle dak- en thuislozen in Leiden worden gestimuleerd om in ieder geval ’s nachts naar Stichting de Binnenvest te gaan. Hier kunnen ze gratis of voor een kleine bijdrage overnachten en een warme maaltijd krijgen.

Aangezien het de komende nachten weer flink koud wordt, heeft de GGD bepaalt dat de winterkouderegeling weer van start gaat. Omdat de kou ’s nachts gevaarlijk kan zijn voor dak- en thuislozen is het belangrijk dat zij een veilig en warm onderkomen hebben. Zie jij iemand op straat die hulp nodig heeft, meld dit dan bij Stichting de Binnenvest (071-5166100).

Audiofragment: Wim van ’t Veer, bestuurder De Binnenvest, vertelt in Nieuws071 over de winterkouderegeling.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×