'Lentetheepot' van Lousje Backx, foto: PR.

Lousje Backx en Marijke Bannink exposeren in Galerie Het Oude Raadhuis

Vanaf aanstaande woensdag tot en met zondag 17 maart exposeren Lousje Backx en Marijke Bannink hun werk in Galerie Het Oude Raadhuis van Warmond. Backx is pottenbakker in hart en nieren en maakt veel “bruikbare baksels”, zoals ze zelf zegt, zoals mooie theepotten, kommen en schalen. Daar naast maakt ze vrij werk, dat zich kenmerkt door het volume, zoals enorme theepotten en ‘wolkenschalen’. Het keramiek wordt na het bakken kunstzinnig beschildert door de kunstenaar. Bannink is naast schilder ook actief als docent in: tekenen, schilderen en kunstbeschouwing. Ze begon voornamelijk met aquarel, maar richt zich tegenwoordig ook vaak op olieverf in een geheel eigen stijl. De officiële opening van de tentoonstelling wordt morgen verricht om 16.00 uur.
Meer info en openingstijden: www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl

Geen categorie


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×