De actrices Agaath Bokma en Els van Midden van Imperium waren in de studio om te vertellen over de voorstelling Gewürztraminer (Foto: Gerry van Bakel)

Uitzending Cultuur071 een en al feest

Het Chinees Nieuwjaar, carnaval en de terugblik op de première van Imperium. Het was zaterdagochtend een en al feest in de uitzending van Cultuur071. Studiogast was Adri Heinsbroek van dranklokaal de WW dat 30 jaar bestaat. Met een trouwe schare bezoekers en dito barpersoneel. “Met alleen bier tappen en de deur open zetten krijg je je zaak niet vol,” zegt Adri en daarom heeft de WW ook een podium waar musici, zangers en dichters van harte welkom zijn. Kijk voor het programma op www.dranklokaaldeww.wordpress.com.
Woo Ping viert maandag 11 februari het Chinees Nieuwjaar en had laatst een boekpresentatie in de zaak. Ook een Chinees restaurant doet vandaag de dag meer dan lekker eten serveren. Kijk voor bijzonderheden op www.wooping-leiden.nl. En na dit weekend speelt Imperium nog vijf maal de voorstelling Gewürztraminer. Een bijzonder vormgegeven stuk over relaties en vriendschap. Kijk voor meer informatie op www.imperiumtheater.nl. En een reportage over de twee carnavalsverenigingen van Leiden: de Hutspotten en de Bledders.

Luister hier de uitzending van Cultuur071 van 9 februari terug

Verder de vaste rubrieken uittips van Diana van den Driessche, de muziektips van Peter Visser en de filmrecensie van Govert de Kok.
Stem zaterdag 16 februari tussen 10.00 en 12.00 uur weer af op Cultuur071, het culturele magazine van Sleutelstad FM op 93.7 FM of 102.4 op de kabel of via de live stream op www.sleutelstad.nl.

 

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×