Kennismaken met allerlei sporten tijdens de SportMix

Wie wil gaan sporten maar nog niet weet wat hem of haar het beste ligt, kan zich aanmelden voor de SportMix bij Sport- en Recreatiecentrum de Does. Negen weken lang maken de deelnemers onder leiding van ervaren sportdocenten kennis met negen sporten. Op het programma staan hockey, acrogym, basketball, judo, badminton, turnen, korfbal, atletiek en voetbal. De jongste kinderen van 4 tot en met 6 jaar zijn als eerste aan de beurt en sporten van 13.45 tot 14.45 uur. De kinderen tot en met 9 jaar nemen het stokje over en sporten tot 15.45 uur. De kinderen van 10 tot en met 12 jaar zijn als laatste aan de beurt. Hun sportuurtje duurt tot 16.45 uur. Meer informatie staat op www.sportleiderdorp.nl. Inschrijven kan via www.dineaux.nl/inschrijven.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×