Hoe?Zo! radiodebat over waanzin

Hoe?Zo! Radio en Museum Boerhaave verzorgen op woensdagavond 27 februari om 20.00 uur een radio-uitzending over waanzin. Onder leiding van Jeroen Dirks, gaan Saskia Palmen (kinder- en jeugdpsychiater), Joost Vijselaar (bijzonder hoogleraar geschiedenis van de psychiatrie), Gerben Meynen (bijzonder hoogleraar forensische psychiatrie) en Wouter Kusters (filosoof en schrijver van boeken over zijn psychotische ervaring) met elkaar in gesprek over vragen als: “Wanneer verklaren we iemand gestoord, in de kliniek, en in de rechtszaal? Wat leren de biologie en psychologie ons over psychiatrische ziekten? En is ons oordeel over wat gek of normaal is, afhankelijk van tijd en plaats?” De opname wordt live uitgezonden op Radio 5. Locatie is het anatomisch theater van het museum. Publiek is van harte welkom en de toegang is gratis.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×