Foto: PR.

Guus Janssen brengt succesvol project ‘Cosmos Pictures’

De bekende pianist en componist Guus Janssen heeft zijn trio met bassist Ernst Glerum en zijn broer Wim Janssen op drums, uitgebreid naar een kwintet onder de naam ‘Cosmos Pictures’. Met de versterking van saxofonist/ klarinettist Michael Moore en (alt)violist Oene van Geel brengt Janssen zijn eigen, nieuwe composities, op de rand van jazz en moderne kamermuziek. Vorig jaar ontving de virtuoze muzikant de Johan Wagenaarprijs, de vierjaarlijkse oeuvreprijs van de gemeente Den Haag voor een belangrijke Nederlandse componist. Aanstaande zaterdag is ‘Cosmos Pictures’ te gast bij Hot House en verzorgt een concert in de Tuinzaal van de Burcht. Aanvang 21.00 uur; meer info: www.hothousejazz.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×