Nieuwe audiotour voor Museum De Lakenhal

Vanaf 8 maart kunnen bezoekers van Museum De Lakenhal gebruik maken van een audiotour. Om musea zo toegankelijk mogelijk te maken wordt steeds meer gebruik gemaakt van begeleiding door audio. De Lakenhal had nog geen audiotour voor haar vaste collectie, maar die is momenteel in productie. 25 topstukken uit de vaste collectie worden toegelicht door middel van een koptelefoon.

Van middeleeuwse altaarstukken van Lucas van Leyden tot fotografie van Erwin Olaf, iedere liefhebber komt bij de audiotour aan zijn trekken. De teksten worden momenteel geschreven en zullen worden ingesproken door directeur Meta Knol. Het museum hoopt dat de audiotour af is op vrijdag 8 maart. Een dag later zal de nieuwe tentoonstelling ‘Wereldschatten’ worden geopend. Om op de hoogte te blijven van de vorderingen kunt u kijken op de website van De Lakenhal.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×