Pasen, dus Matthaus Passion, weer in aantocht

Op Witte Donderdag en Goede Vrijdag (28 en 29 maart) wordt traditiegetrouw de Matthaus Passion uitgevoerd door het Bachkoor Holland in de Pieterskerk. De concerten vinden al sinds 1983 plaats en deze keer wordt het imposante koor versterkt door het gerenommeerde Concertgebouw Kamerorkest met diverse internationaal bekende solisten. Het muzikale geheel staat onderleiding van dirigent Gijs Leenaars. De laatste kaarten kunnen nu via de website besteld worden. Een aantal restaurants rond de kerk brengt een speciaal diner/concertarrangement. Meer info en reserveren: www.bachkoorholland.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×