Hond vergiftigd met worst

Afgelopen donderdag is een hond overleden na het eten van een stuk vergiftigde leverworst. Het gevaarlijke stuk worst lag in een portiek van een flat aan de Turkooislaan. De eigenaresse van het dier zag het gebeuren en toen zij de ‘lekkernij’ uit de bek probeerde te halen, begon het dier al snel te bloeden. Uit onderzoek bleek dat de bek, slokdarm en stembanden waren verbrand en dat de hond gaten in zijn wang en verhemelte had. Vanwege het ondraaglijke lijden werd gekozen om het slachtoffer in te laten slapen. De politie en het NFI doen nader onderzoek en zijn op zoek naar mogelijke getuigen, die worden verzocht zich te melden via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.

Audiofragment: Getuigenoproep politie in verband met vergiftigde hond Turkooislaan

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×