Issoria ontving afgelopen avond een cheque met het mooie bedrag van 25.000 euro. Het was de opbrengst van de tweede 'Slag om Leiden' die werd georganiseerd door de 'Vrienden van Issoria'. De kennisquiz werd gewonnen door het team van de 3 October Vereeniging. (Foto: Chris de Waard).

Slag om Leiden doneert 25.000 euro aan Hospice Issoria

Dinsdag was een goede dag voor het Leidse Hospice Issoria. ’s Ochtends kreeg het hospice al ruim 12.000 euro overhandigd, afgelopen avond kwam daar nog eens 25.000 euro bij. De opbrengst van de tweede editie van de Slag om Leiden was daarmee 5.000 euro hoger dan vorig jaar. Meer deelnemers die een speeltafel kochten bij de kennisquiz die dit jaar werd gehouden bij Minerva aan de Breestraat zorgden voor dat extra bedrag.

Audiofragment: Reportage van de Slag om Leiden.

Issoria kan het geld goed gebruiken. Het hospice kocht vorig jaar een groot pand aan de Burggravenlaan dat momenteel wordt verbouwd. Vanaf september worden daar mensen begeleid en opgevangen die in de laatste fase van hun leven verkeren.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×