Cultuur071 met veelzijdige studiogast Frans Heemskerk

Verschillende stijlen muziek, van blues en jazz tot een eigen musical. Frans Heemskerk is een pianist die van vele markten thuis is en elke week live te horen is in Leiden. Kijk maar op www.muziekgezien.blogpost.com van Peter Visser die elke week in Cultuur071 muziektips geeft. Zaterdag 16 maart was Frans Heemskerk de studiogast in Cultuur071. En via hem kwamen bijna alle programmaonderdelen bij elkaar, aan leuke bruggetjes geen gebrek. Tegen elf uur schoof er een andere muzikale duizendpoot aan: Maarten Witkam die 16 maart het open podium in Leiden-Noord organiseert. Ga vanavond langs in buurtcentrum de Kooi aan de Driftstraat. Om 20.00 uur staat de koffie klaar en het programma begint om 20.20 uur. Wil je een keer zelf meedoen? Ga naar www.muziekcentrumleidennoord.nl voor meer informatie.

Audiofragment: Cultuur071 van zaterdag 16 maart met als studiogast Frans Heemskerk

Ook was te horen deel vier van de reportageserie Haagweg4, ditmaal met illustrator Tim Juffermans, ook bekend onder de naam Timit. Voor meer info: www.studio071.nl. En een bijzondere fototentoonstelling op een bijzondere plaats. Langharige mannen uit de metal-wereld, te zien in het LVC. Foto’s van portretfotograaf Wouter Keuris. Meer informatie op www.wouterkeuris.nl.
En aanstaande woensdag een hele bijzondere film in de reprise, uit 1950. Een echte Leidse klassieker: Kees, de zoon van de stroper. Op 20 maart te bewonderen in het Lido om 15.30 uur. Daarnaast was recensent Govert de Kok ook erg enthousiast over de film Hitchcock over de beroemdste regisseur aller tijden. Ook een aanrader. Kijk op www.bioscopenleiden.nl voor tijden en toegangsprijzen. Voor wie meer wil horen van Frans Heemskerk, kijk op www.soundcloud.com/Fransheemskerk. Meer informatie over de musical Otis die speelt van 10 tot en met 14 april in theater M-lab in Amsterdam. voor meer informatie: www.m-lab.nl.
Stem volgende week weer af op 93.7 FM of 102.4 op de kabel voor Cultuur071. Elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur op Sleutelstad FM. Ook (terug) te luisteren via www.sleutelstad.nl.

 

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×