Politiek café PvdA over wonen

Op woensdag 27 maart organiseert de PvdA Leiden een bijeenkomst met Tweede Kamerlid Jacques Monasch (Wonen, Kunst en Cultuur) en Peter Boelhouwer (Hoogleraar Housing Systems, TU Delft) over het thema wonen. Het kabinet heeft met het woonakkoord een pakket maatregelen in handen om de Nederlandse woningmarkt te hervormen. De maatregelen zijn bedoeld om de woningmarkt weer in beweging te krijgen en het scheefwonen aan te pakken. Onder leiding van voormalig raadslid Conny Broeyer gaan de sprekers in debat over de gevolgen van het beleid voor de stad Leiden. Na afloop kan er onder het genot van een drankje worden doorgepraat. De avond vindt plaats in de Grote Beer aan de Rembrandstraat en begint om 20.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×