DWARS organiseert debat over jeugdzorg met Leidse raadsleden

Jeugdzorg staat in de belangstelling, zelfs internationaal. Maar donderdag 21 maart organiseert DWARS, de jongerenorganisatie van GroenLinks juist een debat over jeugdzorg in de gemeente. Het kabinet wil de komende jaren de jeugdzorg decentraliseren en onder de verantwoordelijkheid van de gemeentes brengen. Zijn de gemeentes daar toe in staat? Zijn ze er klaar voor? En hoe denken Leidse raadsleden daar over.
Onder leiding van Carin Tiggeloven gaan Stéphanie Bakker (GL), Sabine Verschoor (D66), Carlijn Bergwerff (CU), Patrick Meijer (CDA) en Eva de Bakker (SP) met elkaar in debat. Het debat is in de Grote Beer in de Rembrandtstraat en begint om 20.30 uur.

Audiofragment: Therre van Blerck, bestuurslid DWARS, vertelt in Nieuws071 over het debat dat de jongerenafdeling van GroenLInks organiseert over jeugdzorg.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×