Modelwoning Skyline open voor publiek

Op zaterdag 6 april kunnen belangstellenden een kijkje nemen in een modelwoning van het nieuwbouwproject Skyline in Nieuw Leyden. De woning geeft een goed beeld van de indeling van de nieuwe appartementen. Aan de grens van de woonwijk Nieuw Leyden, op de hoek van de Haarlemmerweg en de Willem de Zwijgerlaan, bouwt Portaal Skyline I en II. Skyline I telt acht verdiepingen met 45 koopappartementen van verschillende afmetingen. De bouw is in volle gang en de eerste appartementen worden volgens plan in september opgeleverd. Onder Skyline II wordt een parkeergarage gemaakt. Alle eigenaren van Skyline I en II hebben in die garage een eigen parkeerplaats. Bij de appartementen hoort ook een berging en fietsenstalling. Op de begane grond in Skyline I en II is plek voor kleinschalige kantoren en zorg bedrijven, zoals een fysiotherapeut. De modelwoning is open tussen 11.00 en 15.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×