Grote militaire parade door winterse binnenstad

Gisteren werd de ‘Militairy History Day’ gehouden in het centrum van de stad met een straatparade van oude legervoertuigen en nationale en internationale (muziek)korpsen. Een bonte keur aan oude legervoertuigen stond opgesteld aan de Beestenmarkt en het publiek trotseerde de snijdende koude wind om een kijkje te nemen. Het defilé werd ter hoogte van de winkel Labrujere afgenomen door onder andere luitenant generaal bd Ted Meines. ’s Avonds vond een speciaal concert plaats ter ere van ‘onze bevrijders’ met medewerking van diverse korpsen waaronder de Leidse Band of Liberation, met als speciale gast de Engelse sopraan Rebbeca Robinson. (Foto’s: Emile van Aelst.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×