Culinaire ‘Artbazaar’ voor KWF

In het atelier van Moninque Monart aan de Herengracht was het gistermiddag een komen en gaan van chefkoks, landelijke horeca-ondernemrs, toeleveranciers en gasten. Er werd voor de eerste keer een grote ‘Culinairy Artbazaar’ en veiling gehouden, waarvan de opbrengst bestemd is voor het KWF. De opbrengst is nog niet bekend, maar er werd flink geboden op hotelovernachtingen, diners, horecabenodigdheden en kunstwerken, die veilingmeester Patrick van Vliet, maitre d’hotel bij Krasnapolski, onder de hamer bracht. De koks ontvingen een zogenaamde blackbox waar ze culinair mee aan de slag gingen; voor koks en gasten een complete verrassing! (Foto’s: Emile van Aelst.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×