Foto: PR.

Kaartverkoop Museumnacht Leiden gestart

Op 25 mei vindt de vijfde editie van Museumnacht Leiden plaats en staat deze keer in het teken van het thema ‘Kracht’. De Leidse musea hebben rondom dit thema een speciaal programma samengesteld. Zo kan men zijn of haar angsten testen bij een heus ‘painstation’ in Museum Boerhaave, de behendigheid op de proef stellen op de Wipe-Out baan voor het Japanmuseum SieboldHuis en de Pieterskerk wordt omgetoverd tot lasergameruimte. In het Rijksmuseum van Oudheden worden de geheimen van het mummificeren ontrafeld en geven historicus Maarten van Rossem, schrijfster Lydia Rood en bioloog Freek Vonk lezingen over de verrassende aspecten van kracht.

De kaartverkoop van de Museumnacht Leiden is gestart. Kaarten zijn voor €12,50 te koop via onderstaande website en binnenkort ook bij alle deelnemende musea en in het Visitors Center aan de Stationsweg 41 in Leiden.

Meer info en volledig programma: www.museumnachtleiden.nl

De Museumnacht maakt deel uit van ‘Signatures’, de Cultuurweken Leiden (18 mei tot en met 9 juni).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×