Leids Dichtersgilde organiseert dichtersmiddag

Zondag 7 april organiseert het Leids Dichtersgilde in samenwerking met Meneer Jansen aan de Nieuwe Rijn 21 te Leiden een dichtersmiddag. Deelnemende dichters zijn: Peter Brouwer, Erwin Mulder, Gerdi van der Poel, Hans Roest, Herman de Tollenaere, A.C.G. Vianen en Roel Weerheijm.

Jos van den Broek, bijzonder hoogleraar biomedische wetenschappen en hoogleraar wetenschapscommunicatie presenteert zijn kinderboek Beste Martha. Petra Sijpesteijn, hoogleraar Arabische Taal en Cultuur houdt een korte inleiding i.v.m. de viering van het 400 jarig bestaan van de leerstoel Arabische Taal en Cultuur. Ali Rida Rizek draagt een Arabisch gedicht voor. Acteur Tijs Huys vertelt een sprookje uit de 1001 nacht en Rian Evers zingt Arabische liedjes. De presentatie is in handen van Han Ruijgrok, de aanvang is 15.30 uur en de toegang is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×