Informatieavond gemeente over bereikbaarheid

De gemeente organiseert op dinsdag 9 april een informatieavond over bereikbaarheid. Tussen 18.15 en 22.00 uur kan iedereen in Scheltema terecht met vragen over de bereikbaarheid van Leiden. Die vragen kunnen gesteld worden aan de hand van een presentatie die wethouder Robert Strijk zal geven om 18.30 uur, 19.30 uur en 20.30 uur. Onderwerpen die aan de orde komen, zijn onder andere het stallen van fietsen, files en het openbaar vervoer. De presentaties vinden plaats in de bovenzaal. In de foyer krijgen bezoekers informatie over specifieke projecten uit het uitvoeringsprogramma. Projectmanagers van de gemeente en de provincie Zuid Holland zijn aanwezig. Wie aanwezig wil zijn, kan zich aanmelden via bereikbaarheid@leiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×