George Michael 'mysterie guest' tijdens The Disco Awards

Gisteravond presenteerde Classic Dance Events een gloednieuwe en spectaculaire ‘Disco Classics Party’ in De Hangaar 2 bij Valkenburg. De party had de sfeer van vroeger in de Groenoordhallen, maar onder een nieuwe noemer: ‘The Disco Awards’. Er werd volop geswingd door ‘tout’ Leiden op muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90 onder de flonkerende discobollen en geprojecteerde videobeelden. Er waren live-optredens van: The Trammps, Gwen Dickey (Rose Royce), The Gibson Brothers en The Boney M Show. Na de stemming gingen de ‘awards’ onder andere naar Boney M en Gwen Dickey. ‘Mysterie guest’ was ‘good old’ George Michael. Emile van Aelst swingde mee.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×