Hans van Baalen te gast bij Politiek Café

Op maandagavond 8 april is Europarlementariër Hans van Baalen te gast bij Politiek Café van de VVD. Iedereen, wel of geen lid van de VVD, is welkom op deze avond, die gehouden wordt in Café de Branderij tegenover de Hooglandse Kerk. De deur is open om 20.00 uur en de toegang is gratis. Aan bod komen onder andere het akkoord met Cyprus, de stabiliteit van de Euro en de toekomst van ‘ons’ spaargeld. Van Baalen vertelt deze avond ook over wat het Europees Parlement doet om de economie te stimuleren. Zelf is hij als delegatievoorzitter in onderhandeling over een vrijhandelsverdrag met Japan, hetgeen veel banen voor Europa, dus ook voor Nederland kan opleveren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×