Huisartsenpost en spoedeisende hulp Rijnland Ziekenhuis gaan nauw samenwerken

Het Rijnland ziekenhuis en de Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR) hebben afgelopen woensdag een intentieverklaring ondertekend. Hierin is vastgelegd dat zij de bestaande samenwerking op het gebied van spoedzorg in de regio voort zullen zetten en zelfs verder gaan verbeteren. Wanneer patiƫnten zich in de toekomst bij het Rijnland Ziekenhuis melden voor spoedeisende hulp, bepaalt een huisarts, die de functie van poortwachter krijgt, of ze voor die hulp terechtkunnen bij de huisartsenpost, of dat ze naar de spoedeisende hulp doorverwezen moeten worden. Beide partijen menen dat de invoering van dit ene loket zal leiden tot kostenbesparing.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×