Drugsdealer valt van fiets en door de mand

Een 45-jarige Leidenaar viel afgelopen zaterdagavond van zijn fiets op het Levendaal. Agenten zagen de man liggen en hielpen hem overeind. Onder de man lag een plastic tas, die hij met alle macht probeerde te verstoppen. Gealarmeerd door de sterke henneplucht keken de agenten in het tasje en troffen zakjes hennep, zakjes hasj, een blok hasj en 35 voorgedraaide joints aan. Bij de daarop volgende huiszoeking bleek de man in het bezit te zijn van 38 zakken henneptoppen met een gezamenlijk gewicht van bijna 10 kilo. Ook werden hasj en enkele honderden euro’s contant geld aangetroffen. De Leidenaar is in verzekering gesteld; de politie doet verder onderzoek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×