Wethouder De Haan opent fietsenbedrijf en galerie Rivierduinen

Aanstaande vrijdagmiddag om 16.00 uur opent wethouder Jan-Jaap de Haan fietsenbedrijf MORS Fietsen en galerie Handmade Art. Wie hierbij aanwezig wil zijn, is welkom aan Diamantlaan 174D. Na de opening, kunnen de aanwezigen tot 18.00 uur een kijkje nemen op beide locaties en genieten van een hapje en een drankje. Er is muziek van gitarist Stef en de band Attraction. Mors Fietsen is een leer-werkplaats op het Granaatplein 66. Het is een kleine fietsenherstelwerkplaats waar leerling-fietsenmakers met behulp van iets meer persoonlijke begeleiding goed door kunnen stromen naar een reguliere fietsenmakerij. Galerie Handmade Art biedt amateurkunstenaars de gelegenheid hun veelzijdige werk te exposeren. De galerie werkt nauw samen met het kunstcollectief Koloriet. De ruimte is gratis beschikbaar gesteld door woningbouw corporatie Portaal voor de tijd dat deze nog niet verhuurd of verkocht is. Zowel Mors Fietsen als Handmade Art is een initiatief van GGZ Leiden Rivierduinen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×