Bij de open dag was er veel te doen voor groot en klein. Foto: M. Wonnink (District 16).

Een kijkje in de keuken van de ambulancedienst

Vandaag was het dan zover. De Regionale Ambulance Voorziening Hollands-Midden, kortweg RAVHM, kon het spiksplinternieuwe gebouw eindelijk tonen aan iedereen die geïnteresseerd is. Donderdag is het gebouw, dat al enkele maanden operationeel is, officeel geopend door burgemeester Lenferink. Vandaag was de open dag gepland. De ambulancedienst pakte groots uit door diverse ambulances in de uitrukhal neer te zetten, simulaties te laten zien, het ambulancemuseum voor het eerst te openen, demonstraties te laten zien met onder andere een simulatiepop en medewerkers in te zetten om iedereen over het vak te vertellen. Het perfecte dagje uit voor veel gezinnen, en de perfecte kans voor een reportage!

Audiofragment: Open Dag Regionale Ambulance Voorziening Hollands Midden.

In het audiofragment onder andere medewerkers en bezoekers aan het woord.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×