‘Brand los’ Festival groot succes!

Gisteren vond in het Leidse LVC het ‘Brand los’ Festival plaats, een muzikale en artistieke ontmoeting tussen 25 talentvolle scholieren en 10 jonge professionals. Wethouder Roos van Gelderen reikte de prijzen uit aan de jeugdige kunstenaars, die een weeklang in ‘atelier’ LVC aan de slag gingen. Joostje Bosch werd tot winnaar uitgeroepen, met Quin Le op de tweede plaats en Debhora v.d Plas als derde. Kunstenaars van Stichting Ark of Art gaven de scholieren workshops en de resultaten mogen er zijn! Ondanks het mooie weer, was het druk op het festival, waar het publiek en de kunstenaars zowel ’s middags als ’s avonds getrakteerd werden op swingende optredens van onder andere The Cannonball Johnsons, Our Minor Fall, Morning View, Bona Soul Band, The Awesome Superpowers & DJ Rafiki. (Foto’s: J.P. Kranenburg.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×