Presentatie en debat “Bij de beesten af”

Volgende week vrijdag presenteren Machteld Zee en Bastiaan Rijpkema bij Van Stockum de bundel “Bij de beesten af”. Dit boek is een opzienbarende, uiterst actuele bundeling van vaak tegengestelde inzichten over dierenrecht en onrecht. In een aantal verrassende en kritische essays geven prominente nationale en internationale auteurs, waaronder Peter Singer, Roger Scruton, Paul Cliteur, Meindert Fennema, Jonathan Safran Foer en Marianne Thieme, hun visie op de rechten van het dier. Het debat wordt gevoerd op het scherpst van de snede en neemt de lezer mee naar het brandpunt van de strijd. Na de boekpresentatie is er een debat met onder andere Floris van den Berg (directeur van de seculier-humanistische denktank Center for Inquiry Low Countries en bestuurslid van vrijdenkersvereniging De Vrije Gedachte).De presentatie begint om 19.00 uur en de toegang is gratis. Aanmelden kan via leiden@vanstockum.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×