Tweetal vast na meldingen drugsoverlast

Naar aanleiding van meldingen over drugsoverlast rond een woning aan de Thorbeckestraat, heeft de politie woensdagmiddag twee mannen aangehouden. Het gaat om de 50-jarige bewoner van het huis en een 56-jarige Leidenaar. Naar aanleiding van meerdere klachten over de aanloop van drugsgebruikers in de straat, startte de politie een onderzoek. Agenten die woensdag een tijdje in de omgeving van het huis postten, vielen het op een gegeven moment binnen en hielden de twee mannen aan. Binnen lagen drugs en spullen die bij de handel in verdovende middelen gebruikt kunnen worden. Dit alles is in beslag genomen en de zaak wordt verder onderzocht.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×