Josha Zwaan vertelt over haar boek bij Kooyker

Aanstaande donderdag geeft Josha Zwaan bij boekhandel Selexyz Kooyker aan de Breestraat een lezing over haar roman ‘Zeevonk’. Ze ondersteunt haar verhaal met beeldmateriaal. Josha Zwaan debuteerde in 2010 met haar roman ‘Parnassia’. Eind februari verscheen haar nieuwe roman ‘Zeevonk’, Het is een verhaal waarin de geschiedenis van het cruiseschip Achille Lauro, voorheen de Willem Ruys, verweven raakt met de geschiedenis van een jonge vrouw die haar eerste levensjaren met haar moeder doorbracht in een jappenkamp. Josha Zwaan vertelt over de inhoud en totstandkoming van ‘Zeevonk’ en aansluitend signeert zij het boek. De lezing begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. Reserveren kan via klantenservice.kooyker@selexyz.nl.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×