MuseumMaandag in Groenhoven, foto: PR.

Musea op bezoek bij zorginstellingen

De BankGiro Loterij steunt een initiatief van Naturalis Biodiversity Center, Rijksmuseum Volkenkunde en Rijksmuseum van Oudheden om mensen, die niet in staat zijn een museum te bezoeken, te trakteren op een museumbezoekje ‘aan huis’. Op maandagen, onder de titel MuseumMaandag, gaan diverse musea de zorginstellingen langs voor boeiende presentaties. Zo is Rijksmuseum Volkenkunde op 6 mei te vinden in de Lorentzhof en op 27 mei in de Rivierenhof. Al eerder bezocht Rijksmuseum van Oudheden het woonzorgcentrum Groenhoven. Een goed initiatief op de maandagen, wanneer de meeste musea gesloten zijn.
Meer info: www.museummaandag.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×