Bij de lintjesregen vandaag, werden zestien Leidenaren onderscheiden. Burgmeester Lenferink had de eer dit te doen. (foto: Peter Schipper/Gemeente Leiden)

Zestien Leidse lintjes

De lintjesregen van vandaag heeft zestien Leidse lintjes opgeleverd. Één van de onderscheidenen woont in Koudekerk aan de Rijn, maar krijgt het lintje voor haar werk in Leiden. Burgemeester Lenferink deelde de lintjes vanochtend uit. De volgende Leidenaren kregen het lintje:

Mevrouw Alberto, oprichter van de Kidsclub; Corry Arendse-Hiep, secretaris van de Hartebrugparochie en van Moes- en Siertuinvereniging Lutteke (Koudekerk aan de Rijn); Roel van den Berg, bestuurslid van o.a. de Pieterskerk; Wies Cavé, zangeres; John Hedeman, o.a. secretaris van winkeliersvereniging De Kopermolen; Wilbert Hettinga, oud-wethouder; mevrouw Kemper, 50 jaar vrijwilliger bij stichting VTV; Thea van Kooperen, o.a. actief bij de 3 October Vereening; Arthur van der Linden, wijkagent in Leiden-Zuid; Nico Massaar, o.a. Leidse bond voor speeltuinverenigingen; Jan Meerpoel, maakte zich in verschillende instanties hard voor een beter gehandicaptenbeleid; Jaap van Meijgaarden, o.a. oprichter van sportclub Pancras-West; mevrouw Nagel, o.a. vrijwilliger bij het LUMC; Bert Pelieter, emeritus hoogleraar wiskunde aan de Universiteit Leiden; mevrouw Tetteroo, o.a. oprichter van Stichting Permanente Educatie Horeca; Arend Vording, vrijwilliger voor verschillende kerken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×