Molenfietstocht in en rondom Leiden

Op 11 mei is de Nationale Molen- en Gemalendag. Op deze dag zijn er veel molens opengesteld en worden er diverse activiteiten georganiseerd. In en rondom Leiden staan veel molens, die vaak moeilijk met de auto te bereiken zijn. Het ideale vervoersmiddel om molens te bereiken is de fiets. De Leidse Ren- en Toervereniging Swift heeft in samenwerking met Zorg en Zekerheid een tocht van 20 en 40 kilometer uitgezet. In totaal kan de fietser negen molens bezichtigen die aan de routes gelegen zijn.

De start is om 11.00 uur bij het Clubhuis van Swift en de kosten bedragen drie euro per persoon en zes euro per gezin. Alle deelnemers ontvangen een routebeschrijving en na afloop een herinnering. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×