Presentatie seizoensbrochure door drie Leidse podia

Morgen komt de nieuwe seizoensbrochure van de drie Leidse podia uit; reden om vanavond te toasten op het nieuwe theaterprogramma door Bart van Mossel, Kees van Leeuwen, en Frans Funnekotter in De Waag. De presentatie werd muzikaal en theatraal opgeluisterd door onder andere: Mans & Sons, liedjes van Eefje de Visser, muziek van Zazi, vioolmuziek door twee afgevaardigden van het Amsterdam Conservatorium Orkest en L.O.V.E Jeugdtheaterhuis. Gideon Roggeveen droeg een column voor. De nieuwe brochure van de Leidse Schouwburg, Stadsgehoorzaal Leiden en Theater Ins Blau staat vol met leuke voorstellingen en concerten voor oud én jong. (Foto’s: Emile van Aelst.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×