Longpunt Leiden in teken van ademhaling en ontspanning

Het Longpunt Leiden organiseert op woensdag 8 mei een informatiebijeenkomst over ademhaling- en ontspanningstechnieken. Mensen met een chronische longaandoening voelen zich vaak benauwd en kampen al snel met kortademigheid. Door bepaalde technieken in te zetten, kunnen zij deze gevoelens beïnvloeden. Margriet Keuning, fysiotherapeut in het Rijnlands Revalidatie Centrum, gaat tijdens de bijeenkomst in op de werking van de ademhaling en de oorzaken van kortademigheid bij longaandoeningen, en leert de deelnemers diverse ademhalingstechnieken aan. Geïnteresseerden zijn van 14.30 tot 16.30 uur welkom in zorgcentrum Robijnhof.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×