Ontdek Leiden op National Geographic

Vanaf morgen is Leiden 160 keer op de buis. De Stad van Ontdekkingen is te zien in een televisiespotje bij National Geographic. In samenwerking met National Geographic Channel zijn er onder andere opnames gemaakt bij de Burcht, Koornbrug, Hooglandse Kerk en Sterrewacht. 

Met een ‘drone’ werd Leiden ook vanuit de lucht gefilmd voor de tv-commercial.

Het spotje laat de kijker thuis kennismaken met Signatures, Cultuurweken Leiden. Dat festival duurt van 18 mei tot 9 juni. In het spotje wordt een voorproefje gegeven van de Leidse hofjesconcerten en Schemerstad. Naast het tv-spotje, is er vandaag een full colour bijlage gevoegd bij de krant Trouw. Ook hangt er drie weken een abricampagne op de NS-stations van Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Amersfoort. Maandag verschijnt er een programmaboekje van Signatures, Cultuurweken Leiden waarin de tien signature pieces worden uitgelicht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×