Openbaar college ‘generatie zonder grenzen’ op Hogeschool Leiden

Het Studium Generale van de Hogeschool Leiden staat dit jaar in het teken van het thema Global Matters!. Op dinsdag 14 mei geeft Jeroen Boschma, auteur van de bestseller `Generatie Einstein, Communiceren met jongeren van de 21e eeuw’ en expert op het gebied van internationaal jong talent, een gastcollege. Hij spreekt over zijn werk als creatief ondernemer in de communicatie- en reclamewereld. Boschma is mede-oprichter en eigenaar van youngcreators.eu, het bureau dat wereldwijd werkt met jongeren tussen de 14 en 20 jaar oud. De nieuwe mobiele provider *bliep, winnaar van de Dutch Startup Awards 2013, is zijn meest recente project.

 Het college duurt van 10.30 tot 12.00u en vindt plaats in de aula. Geïnteresseerden zijn welkom. Er kunnen maximaal 350 mensen in de zaal. Meer informatie staat op www.hsleiden.nl/studiumgenerale.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×