Poppentheater, Portugese fado en Hutspop in Cultuur071

Deze uitzending van Cultuur071 was Rogier van Schoonderwoerd den Bezemer onze studiogast. Hij is theatermaker. Dat zou hij tenminste in zijn paspoort zetten als hij moest kiezen, vertelt hij. Daarnaast is hij ook nog (stem)acteur en poppenspeler. De andere gasten die in de studio op bezoek kwamen waren Rosemarie Janssen van het muziekfestival Hutspop, Hans van Scheijndel van galerie Frederiek van der Vlist, Catelaans beeldend kunstenaar Oriol Texidor en zijn vrouw Névoa, fadozangeres die live een nummer van haar cd Orlando ten gehore bracht.

Luister hier de uitzending terug en luister hier de playlist van de uitzending op Spotify. Meer informatie over Rogier van Schoonderwoerd den Bezemer vind je op zijn website www.theaterfantast.nl. Het werk van Oriol Texidor is nog tot 1 juni te bewonderen in galerie Frederiek van der Vlist www.galeriefrederiekvdvlist.nl. Stem volgende week weer af op Cultuur071, iedere zaterdagochtend live van 10:00u tot 12:00u op Sleutelstad FM 93.7, 102.4 via de kabel of via de stream op deze website.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×