Personeel restaurant betrapt insluiper

Personeel van een restaurant aan de Van Diepingenlaan heeft zaterdag 4 mei een insluiper aangehouden. De 50-jarige man, zonder vaste woon-of verblijfplaats, probeerde kleding te stelen.

De politie was al op zoek naar de man omdat hij kort daarvoor een insluiping had gepleegd in een verzorgingstehuis aan de Hoogmadeseweg. Hij probeerde daar spullen te stelen uit een slaapkamer. De 82-jarige bewoonster en een personeelslid probeerden de man tegen te houden, helaas lukte dat niet. Het personeel van het restaurant lukte het wel om de man tegen te houden. Toegesnelde agenten hielden de verdachte aan. Bij de man werden een gouden ketting en een zonnebril aangetroffen. Hij verklaarde dat de spullen niet van hem zijn. Op het politiebureau sloeg de verdachte een arrestantenverzorger hard in het gezicht. Daarbij raakte de bril van de politiemedewerker beschadigd. De arrestantenverzorger deed aangifte van de mishandeling.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×