Van 9 mei t/m 27 oktober 2013 is het tussen 22.00 en 7.00 uur verboden om met een groep rondom de voetbalkooi in Slaaghwijk te verblijven. (Foto: Emile van Aelst)

Opnieuw samenscholingsverbod voor Plantsoen en Slaaghwijk

Burgemeester Lenferink heeft opnieuw een samenscholingsverbod in het Plantsoen en rondom de voetbalkooi in Slaaghwijk afgekondigd. Het samenscholingsverbod in 2012 heeft tot positieve resultaten geleid in het terugdringen van overlast. Daarom heeft burgemeester Lenferink besloten om opnieuw een verbod in te stellen. Dit maakt de gemeente vandaag bekend.

Van 9 mei tot en met 27 oktober 2013 tussen 22.00 en 7.00 uur is het verboden om met een groep van drie personen of meer in het Plantsoen of in de voetbalkooi in Slaaghwijk – of in de directe omgeving van deze plekken – te verblijven.

Het  samenscholingsverbod wordt aangegeven met borden. Omwonenden zijn ge├»nformeerd met een bewonersbrief.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×