Vernieuwd samenwerkingsconvenant Kwadraad en Hogeschool Leiden

Omdat de transitie in de sector Zorg en Welzijn om nog nauwere samenwerking tussen het onderwijs en de beroepspraktijk maatschappelijk werk vraagt, hebben Kwadraad Maatschappelijk Werk en de Hogeschool Leiden een nieuwe versie van het al bestaande samenwerkingsconvenant ondertekend. Hiermee willen ze een impuls geven aan de aansluiting van studenten maatschappelijk werk op de beroepspraktijk. De hogeschool en Kwadraad werken op verschillende manieren samen. Ze doen dat onder andere op het gebied van praktijkgericht onderzoek, het aanbieden van stageplaatsen voor vrijwilligerswerk, beroepsoriëntatie en onderwijs door een (gast)docent.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×