Theater Gajes speelt de voorstelling ‘Agora Phobia’, foto: PR.

Spectaculaire opening Signatures

Zaterdag 18 mei worden de Cultuurweken Leiden, nu onder de titel ‘Signatures’, op spectaculaire wijze geopend op het Stationsplein. Theater Gajes speelt de voorstelling ‘Agora Phobia’ (pleinvrees) en geeft daarmee een huiveringwekkende aftrap van het feestelijke, culturele festival. Van 19 mei tot 9 juni worden zo’n tien evenementen binnen het hoofdprogramma georganiseerd zoals: de Leidse Hofjesconcerten, Schemerstad, Museumnacht Leiden, Openlucht Poëziemanifestatie, Beelden in Leiden, Nacht van de Viool, SummerJazz Festival, LIFF Summer Special, Arianna van De Veenfabriek en de Leidse Olympus, alles in een typisch Leidse setting. Een voorproefje van de openingsact is te bekijken op: www.theatergajes.nl
Het volledige programma is te vinden op www.leiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×