Joost Berk (L) en Joost van der Stel (R) zijn al vier jaar actief in de weer met ILoveLeiden.com. (Foto: PR)

I Love Leiden gaat XL de regio in

De Leidse video website ILoveLeiden.com gaat regionaal. Vanaf maandag 27 mei worden filmpjes over Leiden vier weken lang uitgezonden via TV West. I Love Leiden bestaat inmiddels vier jaar en oprichters Joost van der Stel en Joost Berk maken met hun team videoreportages van leuke gebeurtenissen in Leiden. De filmpjes duren drie a vier minuten en zijn te zien via www.iloveleiden.com. In samenwerking met TV West zijn er nu vier extra lange afleveringen gemaakt onder de noemer I love Leiden XL. Ze duren 22 minuten per keer en worden vier achtereenvolgende maandagavonden uitgezonden.

Audiofragment: Chris de Waard in gesprek met Joost van der Stel van I Love Leiden en een stukje toespraak Jan-Jaap de Haan. Vanaf maandag 27 mei vier weken lang I Love Leiden XL via TV West.

Gisteravond maakte cultuur-wethouder Jan-Jaap de Haan het nieuwtje bekend tijdens een borrel van I Love Leiden in restaurant City Hall. “Een fanstastisch stukje Leiden promotie”, zo vindt de wethouder die vol lof was over het initiatief: “Het enthousiasme waarmee jullie de filmpjes maken doet me denken aan de tijd dat ik als jongetje met een dubbel cassettedeck op mijn kamer radio maakte”.

Ook cultuurwethouder Jan-Jaap de Haan houdt van Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×