Bewoners Van Wijckerslooth, Rustenborch en Hofwijck op vakantie

van aanstaande maandag tot maandag 10 juni vieren groepen bewoners van de verzorgingshuizen Rustenborch en Hofwijck en verpleeghuis Van Wijckerslooth vakantie in de Brabantse Kempen. Het gaat om vier korte vakanties met zo’n 40 bewoners per keer. De vakantie is mede mogelijk gemaakt door een royale gift, die de stichting Recreatie en Vervoer ontving van een echtpaar dat in één van de huizen heeft gewoond. Zorg en Zekerheid en Vegro hebben de helpende hand geboden door kosteloos hoog/laag bedden neer te zetten op de vakantiebestemming. Daarnaast hebben vele bedrijven zich kosteloos ingespannen en organiseerden medewerkers en vrijwilligers diverse inzamelacties, zoals een kunstveiling. Nu hopen de bewoners alleen nog op fraai zomerweer.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×