Politie zoekt getuigen woningoverval

De politie zoekt getuigen van een woningoverval. In de nacht van afgelopen woensdag op donderdag, drongen drie mannen even na middernacht een woning aan de Rijnsburgerweg, vlakbij de rotonde met de Floralaan in Rijnsburg, binnen. Ze bedreigden de 16-jarige dochter en haar invalide vader van 57 jaar en verlieten het huis na een klein halfuur met een aantal persoonlijke bezittingen, waaronder een bankpas. De politie kamde direct na de overval de omgeving uit, maar heeft de overvallers niet gevonden. Dader 1 is een lichtgetinte man van 25 tot 30 jaar oud. Hij is ongeveer 1.75 meter lang en heeft een stevig postuur en een buikje. Hij heeft een bol gezicht met donkere ogen en hij is kalend. Dader 2 is een man van 25 tot 30 jaar oud met zwart pluizig haar en donkere ogen. Hij is ongeveer 1.75 meter lang en heeft een smal postuur. Dader 3 is ongeveer 1.80 meter lang en heeft een normaal postuur. Mogelijk droeg hij een muts. Wie iets verdachts gezien heeft, of de politie op een andere manier kan helpen, kan bellen naar 0900-8844.

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×