Wijkfeest Stevenshof vol activiteiten

De wijkvereniging Wijkraad Stevenshof organiseert 1 juni in en rondom Winkelcentrum Stevensbloem het jaarlijkse wijkfeest. Het feest wordt georganiseerd voor en door de bewoners zelf.

Het Wijkfeest start om 9.00 uur ‘s-ochtends met een kindervrijmarkt, en voor de volwassenen een rommelmarkt in het buurtcentrum tot 13.00 uur. Vanaf 10.00 uur is de braderie te bezoeken waar tot 17.00 uur iedereen langs de kraampjes kan rondsnuffelen. Kinderen en ouderen kunnen zich vermaken op de kermis die tot 20.00 uur duurt. Een leuke bijkomstigheid is dat er dit jaar een heuse rups op de kermis staat. Verder kan iedereen rond 11.00 uur luisteren naar Willem Bodhi, of deelnemen aan de vele activiteiten die georganiseerd zijn door de evenementencommissie. Ook kan je aanschuiven bij de knutselactiviteiten. Ga naar het winkelcentrum aan de parkzijde om bijvoorbeeld gezellig te verven, een droomvanger of een sieraad te maken. In samenwerking met verschillende organisaties die zich bezig houden met kinderen en jongeren in de wijk, is er in het park een lasergame experience, een donker “ruimteschip” van 12 meter breed en diep.

Verder zullen er (sport) verenigingen aanwezig zijn die demonstraties zullen geven, en gaat de scouting een toren bouwen. Deze toren kan uiteraard beklommen worden, ben je eenmaal boven, dan verlaat je het platform met een veilig klimtuig aan, en beland je langs een lang touw weer veilig op de grond. Koffie en versnaperingen zijn verkrijgbaar in het Buurtcentrum of in de winkel van Morslevend.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×