Laatste examen en examenreportage

Gister werd het laatste examen afgenomen. Voor de laatste keer ging Sleutelstad naar een middelbare school in Leiden voor een reportage. Na een pittig Frans examen hebben eindelijk ook de vwo-leerlingen van het Bonaventuracollege Burggravelaan vakantie. Er was veel gedoe rond het Frans examen. Dinsdag werd bekend dat het examen was uitgelekt en kon pas een dag later worden afgenomen. Hierdoor waren er een aantal leerlingen die hun vakantie moesten omboeken. Toen rond vier uur het examen was afgelopen, kon de vakantie beginnen. Dit werd vrolijk gevierd met champagne en bier.

Audiofragment: Laatste examenreportage. Examen Frans op het Bonaventuracollege Burggravelaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×